Företagstjänster

Samtliga företagstjänster kan beställas som abonnemang eller för enstaka tillfällen. Kontakta oss så kan vi tillsammans komma överrens om vad som passar just er.

Lokalvård - daglig städning

Daglig städning är basen i vår verksamhet. Våra uppdragsgivare är kontor, butiker, industrier, fastighetsägare m fl.

Vi kan hjälpa dig att nå framgång med din verksamhet genom att se till att städningen hamnar på rätt nivå - det höjer trivseln och ger dig nöjda kunder som köper mer.

En väl fungerande lokalvård kräver en rak kommunikation - därför är vi flexibla och smidiga i vår tjänsteutövning och tillämpar, utöver tydliga arbetsinstruktioner, en stor portion sunt förnuft i alla lägen.

Förbrukningsmaterial

Gör som majoriteten av våra kunder - låt oss ta hand om inköp och leverans av förbrukningsmaterial som toalettpapper, tvål, diskmedel m m.

Blomvattning

Att vattna blommorna och göra mindre omplanteringar efter behov tar vi gärna med i lokalvårdsavtalet - så vet du att växterna mår bra!

Trappstäd

Det viktiga första intrycket, när du går genom entrén med välputsat entréglas, ska bestå hela vägen upp i trapphuset. Vi utför idag trappstädning åt ett flertal fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Bygg- och flyttstäd

När ett företag ska flytta, har renoverat eller genomfört andra stora förändringar är det skönt att slippa tänka på städningen. Vi kan självklart tillhandahålla även denna tjänst.

Fönsterputs

Rena fönster ger er en trevligare arbetsmiljö, ljusare butiker och kontor, bättre varuexponering och inte minst en en representativ miljö. Åt våra företagskunder utför vi alla typer av fönsterputsningar efter era önskemål. Allt från engångsuppdrag till abonnemang med olika intervall. Fasadfönster, innerglas, entréer, trapphus och skyltfönster är några exempel på företagsuppdrag som vi utför.

Övrigt

Vi är flexibla och öppna för förfrågningar på uppdrag som inte nämns här. Hör av er!

Sök

Priser och beställning

För priser, rådgivning och beställning vänligen kontakta oss på 

0511-347 501 eller 070-869 49 16.

Vi ser framemot ditt samtal!